April 7, 2017 Blog No Comments

28 juni 2017: training ‘Bouwen met biobased bouwmaterialen’ (Zwolle)

Veel bouwers kennen biobased bouwmaterialen zoals stro, kurk, hout, henenp etc. als verantwoorde en tevens innovatieve bouwmaterialen. Speciaal voor de bouwprofessional die meer wil weten over hoe ecologisch bouwen werkt, en wat de voordelen van biobased bouwmaterialen zijn organiseert BouwProfs Nederland de ééndaagse training ‘Bouwen met biobased bouwmaterialen’.

Na het volgen van deze training weet je meer over hoe biobased bouwen in de praktijk werkt, en kan je een betere gesprekspartner zijn voor jouw opdrachtgever.

De training wordt verzorgd door Rens Borgers, eigenaar van EcobouwSalland en expert in ecologisch bouwen. Rens heeft zich gespecialiseerd in strobouw en kalkhennepbouw en heeft al ruim dertig jaar ervaring in renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Rens laat aan de hand van vele praktijkvoorbeelden zien hoe biobased bouwen in zijn praktijk gedaan wordt, en hoe het eindresultaat er uit kan zien. Indien gewenst kan je vooraf een praktijkcase indienen, om deze tijdens de training door Rens te laten bespreken. En uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Datum en tijd: woensdag 28 juni 2017, 10.00 – 16.00 uur inclusief lunch
Locatie: Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29 te Zwolle
Kosten: €235,- inclusief lunch, hand-out en certificaat. Exclusief 21% btw.
Let op: Per training hebben we maximaal 20 plaatsen beschikbaar.
Aanmelding via een e-mail aan BouwProfs. Vermeld s.v.p. de voor- en achternaam van de persoon of personen die de training willen volgen en voor welke datum je je aanmeldt. BouwProfs Nederland neemt dan contact met je op om jouw plek(ken) binnen deze training te reserveren.

logo BouwProfs

Written by marketing