Heeft u bouw- of verbouwplannen? Overweegt u een aankoop, verbouwing of nieuwbouw? EcoBouwSalland geeft advies en ondersteunt in het maken van gezonde en natuurlijke beslissingen.

EcoBouwSalland geeft advies over het gebruik en toepassingen van natuurlijke bouwmaterialen, producten en bouwconcepten. Denk bijvoorbeeld aan houtskeletbouw, strobouw, kalkhennepbouw en andere damp-open concepten. Wij denken graag met u mee en geven praktische adviezen op basis van onze jarenlange ervaring.

Advies voor professionals in de bouw
Bouwbedrijven of woningbouwverenigingen die over willen naar bouwen met biobased materialen, kunnen ook bij EcoBouwSalland terecht voor advies en begeleiding. Dat kan omdat er opdrachtgever is met de wens om natuurlijk te bouwen, maar ook als uw bouwbedrijf of de woningcoöperatie een ambitie heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Op basis van de vraag geven wij passend advies.

Advies voor architecten
Wilt u als architect meer ‘houdbaar’ gaan ontwerpen? EcoBouwSalland heeft jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw, maar ook bij renovatie en restauraties. Wij helpen u graag verder op de manier dat u fijn vindt. We kunnen advies uitbrengen, maar we kunnen ook meedenken over materialen en oplossingen.

Lezingen over biobased bouwen
EcoBouwSalland geeft lezingen over biobased bouwen met stro of over bouwen met kalkhennep. Dit doen we bij architectenbureaus, bouwbedrijven, ontwerpbureaus, opleidingen, woningbouwverengingen of bij gemeenten. Wilt u uw kennis over biobased bouwen ook vergroten? Wij maken u en uw collega’s graag enthousiast!

Trainingen
Leren bouwen met biobased materialen in praktijk? Misschien is een training op de bouwplaats dan wel interessant. Dat kan individueel, voor een groep of specifiek met uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.